Dilemele unui manager autentic de spital – mic ghid de orientare pentru cumpararea unui soft de grupare-validare

Cand vine vorba de grupare si codificare, un manager autentic de spital si-ar pune firesc problema: ce sa aleaga de pe piata?

La cine sa apeleze, ca sa aiba garantia ca va sti cu exactitate in orice moment al activitatii spitalului daca i se vor valida si plati toate cazurile contractate cu Casa, daca utilizeaza coduri corecte pentru diagnostice si proceduri, si nu va avea surpriza ca la un moment dat sa fie pus in situatia de a fi penalizat pentru proasta raportare?
La cine sa apeleze, ca sa aiba garantia ca in orice moment ar pune o intrebare legata de grupare si validare, de spitalizare continua si de zi, va primi un raspuns in cel mai scurt timp, perfect documentat, sigur si aplicabil?
La cine sa apeleze, sa aiba garantia ca in orice moment al aparitiei unei probleme tehnice legate de softul de grupare achizitionat, are cum sa stabileasca un contact imediat pentru gasirea unei solutii urgente?

Un manager autentic ar avea in minte patru criterii importante pentru achizitia softului de clasificare si prevalidare: sa respecte cu fidelitate regulile oficiale, sa aiba un pret rezonabil, sa fie fiabil si rapid si sa asigure suport tehnic eficient.

Astfel, ar fi destul de usor sa faca trierea: ar trebui sa aleaga un instrument online – rapid si fiabil.
Next step: sa verifice cu ce sistem de clasificare opereaza – si aici ar putea vedea cu usurinta ca unele oferte de pe piata, altele decat DRG ONLINE inca folosesc clasificari iesite din uz:  AR, ROvi DRG, etc…cata vreme clasificarea oficiala a ajuns deja la versiunea RO DRG v1.
A step further: ideal, sa verifice in mod independent modul in care s-a grupat si validat oficial un set de date (sa zicem o luna) si rezultatele oferite de instrumentul respectiv prin prelucrarea acelorasi date- dar asta e deja pentru avansati.
Ceva mai simplu e sa vada cum merge comunicarea cu reprezentantii firmei furnizoare si sa vada daca pretul cerut e rezonabil, din punct de vedere al spitalului si pietei.

Atunci, dupa toate acestea, managerului nu i-ar mai ramane de comparat decat vreo 2-3 oferte de pe piata. Ce face diferenta? Diferenta o poate face abordarea firmei respective: supercomerciala sau superprofesionista.

Pentru un manager experimentat, eficient si modern, DRG ONLINE ar trebui sa fie solutia optima: valid 100%, updatat in permanenta, la un click distanta, functional nonstop, asistat permanent si operativ de o echipa profesionista pusa la dispozitia spitalului prin email, la un pret rezonabil.

Orice alt manager ar putea alege orice alt softulet care promite ICM-uri fabuloase, fara nici o garantie ulterioara a sigurantei codificarii, raportatii, decontarii corecte.

Dar, daca cititi deja acest blog, inseamna ca faceti parte din categoria managerilor autentici si moderni sau a tehnicienilor experimentati si profesionisti in domeniul DRG. Va felicitam, va uram bun venit si va asteptam sa ne scrieti si sa vizitati site-ul www.drgonline.ro

DRG ONLINE Team

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s